Testfamilj Skånes Djurpark
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Skånes Djurpark

(Sverige, Jularp, Skånes djurpark)

Vi blev utvalda som testfamilj till Skånes djurpark. Under vårt besök så besökte vi parken och det var mysigt. Dock såg man inte så många djur då många av dom gömde sig. Dom hade olika matningar med djur allt från sälar, korpar och björnar med flera. En rolig punkt som barnen tyckte om var när dom skulle göra glass åt björnarna, det vart så oerhört roligt hur djurskötarna inkludera både barn och vuxna i detta och om jag vill även få berömma för hur fina och fräscha toaletterna var, även parken var super fint och rent och djuren var så fina och väl omhändertagna. Grillning kostade 50 kr om man hade medhavda saker att grilla, man kunde köpa mat där och grilla men det var fruktansvärt dyrt en korv med bröd t.ex kostade 30 kr. Vi testade även på Expedition Upp där man går i hängbroar över djurens inhägnad och det skrämde skiten ur mig för herregud vad obehagligt det var i gå i dom haha! Men barnen älska det, att jag blev skräckslagen spelade ingen som helst roll ;). Barn under fem år får nog inte ut så värst mycket av ett besök där. Jag är lite besviken då jag trodde vi skulle ha chansen och få se alla djuren men så blev det ju tyvärr inte, men det var så mysigt där jag skulle utan tvekan vilja åka dit igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se