Annons
Reseberättelse:

Barnens Gård- ett ställe för alla åldrar!

(Sverige, Karlskrona, Barnens Gård)

Entrén.

Aktivitets tavla vad som händer under dagen.

Lekparken

Barnens Gård har något för alla. Både vuxna mindre barn och större barn.

Vi började med att leka i lekparken där barnen älskade att klättra runt, sedan gick vi och åkte elbilarna både de mindre och de större, sedan gick vi vidare till hoppborgarna och studsmattorna.

Det finns områden att fika på överallt! Stol och bord och många stora gräsytor att slå sig ner på!

Vi kom precis lagom till en matrunda med djuren som vi går på och barnen älskar att få följa med och ge alla djuren mat och få klappa dem. Hästar, getter, grisar, hönor och kaniner. Killingarna är för söta.

När vi var klara med matningen så gick vi och fikade och därefter gick vi till badlandet och skulle bada. Idag var det sol och moln och vattnet kändes kallt. Finns barnpool med rutschkana för de mindre barnen, en större rutchkana för både större och mindre barn och sedan 2 rutchkanor man fick åka med ringar och när man landande kunde man åka runt med ringarna.

Vi tog en runda med hölasset för att titta på kossorna. Alla barnen vill rida och det fick de även om personalen varnade för att hästarna var bångstyriga och nya.

Detta är en park som man kan släppa de lite större barnen på när man lämnat vattenlandet så de kan springa omkring. Området är inte jättestort men har å mycket att ge.

Att gå i labyrinten är kul för både stora och små och hitta klockan och ringa i den!

Hit åker vi gärna tillbaka!

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Gratis Fun Slush till barnen!
Upp till 20 % rabatt på Stena Line
50% rabatt på minigolf på Mälarhusens stugby
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Lalandia Billund
Danmark
Idre Fjäll
Dalarna
LEGOLAND® Billund
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se