Bollspelsgolf
Annons
Reseberättelse:

Bollspelsgolf

(Sverige, Karlskrona , Bollspelsgolf)

Vi har idag besökt bollspelsgolf vid Karlskrona. Vi vann biljetter som testfamilj och körde från Helsingborg(2,5 h enkel väg). Det var vår familj på två vuxna och två tonåringar, 14 och 17 år.

Aktiviteten låg intill barnens gård. Det var där man köpte biljetter och fick info om hur allt funkade. Fanns ingen personal på plats inne på bollspelsgolfen. Man ficken kod för att kunna komma in på omtådet men den fungerade inte. Vi fick gå tillbaka två gånger till personalen inne på barnens gård innan vi kom in.

Väl inne fungerade det mesta bra. Kul o annorlunda banor med olika bollsporter på de 12 banorna.

Man behöver inte kunna något innan utan alla får poäng på någon bana. Man skrev i poängen i en länk man fick och den fungerade bra. Hela stället är något slutet men fungerar bra. Sista banan som var en elektrisk utdragbara fungerade dock inte alls.

Vi hade några roliga timmar på plats och eftersom vi var helt ensamma kunde vi köra lite extra på de banor vi tyckte var roligast. Våra tonårsbarn gillade detta, dock väldigt långt för oss att köra... men att kombinera detta efter en dag på barnens gård hade nog varit perfekt.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se