Lego House, den ultimata lego-upplevelsen!
Annons
Reseberättelse:

Lego House, den ultimata lego-upplevelsen!

(Danmark, Billund, Lego House)

Lego House

Lego House

Orkidé

Efter 1 dag på Lalandia, 2 dagar på Legoland kommer vi nu till en mycket lugnare miljö med den ultimata lego-upplevelsen.   Biljetterna köps på receptionen men skannas av vid automaten för att få personliga armband med sitt namn på.  Öppen miljö med flera våningar varierande aktiviteter med lego!   Strax efter entrén får man syns på en mini lego-fabrik där man kan plocka upp sitt eget presentpacket med en liten lego-förpackning. Det går att välja presentpacket med större och mindre legobitar. Presentpaketet innehåller 6 bitar lego. Sedan kan man bygga en egen lego-konstruktion och ta en bild på konstruktionen i de lego-stationerna som finns överallt i Lego House. Man använder sitt entré-armband i maskinen först och sedan ställer man sin lego-konstruktion på en liten platta på lego-stationen och tar en bild på den. Det finns flera lego-stationer där det finns liknande maskin för att kunna ta bild på lego-konstruktioner som man gör på olika ställen på Lego House. Alla bilder finns tillgängliga att se sedan mot slutet av besöket om man bara skannar sitt entré-armband i en av maskinerna.   Hela Lego House är fullt med fantastisk fina lego-konstruktioner. I olika delar får man prova olika lekar där alla ”byggstenar” är gjort av lego. Jag var förvånad över hur många lekar går att hitta på med legobitarna!   Mina barns favorit, en pojke en tjej, 5 och 7 år gamla, var klart ”dansande lego”; ett bord som likade en trumpet med legobitar på och som med jämna mellanrum rörde sig med ”salsamusik”! En annan favorit var racerbanan där man kunde först bygga sin racerbil och sen tävla mot andra racerbilar på två olika racerbanor.   Det var två ställen man kunde köpa mat på Lego House, en restaurang och ett cafe, båda på bottenvåningen, vid entrén. Restaurangen hade väntetid på en timme och därför blev det varma smörgåsar och smoothie för oss på caféet! Helt nöjd med servicen och maten på caféet!   Vi hade inget behov av barnvagn men jag såg att det fanns barnvagnar att låna under besöket.  Även om de flesta stationerna hade små legobitar så fanns det även flera ställen där småbarn kunde leka med lego duplo.   Personalen var mycket trevliga och lekte och pratade med barnen under besöket. Mina barn fick även ett kuvert var med nyckelringar i som tack för att lämna omdöme om Lego House! Sammanfattningsvis fick Lego House en 5 av 5 betyg av både mig och barnen! Vi var där från öppning till stängning!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se