Minisemester med besök på Lekoseum i Osby
Annons
Reseberättelse:

Minisemester med besök på Lekoseum i Osby

(Sverige , Osby, Lekoseum)

se på gamla tåg

del av museet

intressant med gamla leksker

Mysigt museum för kortare besök, Barnen fick leka medans vi vuxna hade en härlig nostalgi tripp. 

Man kunde följa leksakerna genom brios år, samtidigt som barnen kunde leka med bla brio, Barbie och spela gamla tv-spel. Sen kan man avsluta besöket med en fika, där barnen som har mer spring i benen kan leka precis bredvid. Trevlig personal som kunde sitt jobb, fanns plats att hänga av sig ytterkläder samt kunna ställa barnvagnen, fanns även vagn man kunde låna.  För att komma ner till tomtebyn som var en stor upplevelse för vår 2.5 åring så finns där hiss ner till nedre planet där tomtebyn finns. Så väl planerat och anpassat för barnvagn samt rullstol. 

Detta är lämpligt för barn mellan 2-10 år. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se