Fin klättring på Camp Adventure
Annons
Reseberättelse:

Fin klättring på Camp Adventure

(Danmark , Rønnede, Camp Adventure)

Skovtårnet

Lättare bana

Barnbanan (<7 år)

Familjen bestående av mig, min man, sonen snart 7 år och dottern 10 år besökte detta fantastiska ställe nu i juli. Vi började med att bestiga Skovtårnet. Magiskt för den som inte är höjdrädd. Efter lite lek i den fina barnparken var det dags för oss att ta del av den obligatoriska information och säkerhetsgenomgången som de som ska bestiga höghöjdsbanorna måste genomgå. Instruktionerna fördes på danska men vi fick extra hjälp och förklaringar även på engelska för oss som hade lite svårt att hänga med. Efter att utrustningen var på plats var det bara att bege sig till banorna och genomgå en kort praktisk instruktion innan vi var fria att röra oss som vi ville. Banorna har olika svårigheter, höjder osv. och vi delade upp oss lite beroende på preferenser. På plats fanns hela tiden vänlig och hjälpsam personal. Efter ett par timmars klättring besökte vi caféet/restaurangen och tog en korv. Inget ställe vi valde att äta middag på men inte överdrivet dyrt eller direkt dålig mat. Trötta och glada lämnade vi parken vid stängning. Det bestående intrycket var att det var så vackert, välordnat, god logistik, rent&snyggt, säkert och mycket trevlig personal. Vi kommer absolut åka dit igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se