Utmaning för hela familjen
Annons
Reseberättelse:

Utmaning för hela familjen

(, Boda Borg Torpshammar)

Quest

Quest

Quest

Vi gjorde en riktig tjejresa, jag och mina två döttrar 12 och 15 år. Vi passade även på att träffa deras kusins familj, två vuxna och 2 tjejer 7 och 11 år gamla. 

Då kusinerna inte träffats förut blev detta en rolig aktivitet tillsammans.

Vi åkte så vi var där redan vid öppning. I kassan fick vi varsitt stämpelkort och en kort introduktion. Då alla barn besökt något Boda Borg tidigare var de ivriga att sätta igång. Själv hade jag nog behövt introduktionen egentligen.

Det hela går ut på att man ska göra olika utmaningar, questar. De består av olika delmoment som man måste klara av för att komma vidare. Man får försöka så många gånger man behöver. Man kan välja vilken ordning och vilka rum man vill ge sig på. När man klarat en quest får man stämpla sitt kort. 

Det finns olika svårhetsnivåer och jag tycker att det är ett äventyr som passa alla åldrar från skolåldern.

Personalen var trevlig och behjälplig när man behövde ledtrådar.

Vi hade egen lunch med oss och det fanns bra möjligheter att sitta ner och pausa, det fanns även kiosk om man behöver fylla på energi.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se