Familjedag på Boda Borg
Annons
Reseberättelse:

Familjedag på Boda Borg

(Sverige , Oxelösund å, Boda Borg )

Vi fick äran att åka till Boda Borg. Vi är en familj med 4 barn/ ungdomar. 19,17,14,9. Vi åkte även med deras farbröder som är tvillingar på 26 år. Vi delade in oss i 2 olika lag då vi var så många max 4-5 pers per lag är lagom. Sen skulle vi lite som fångarna på fortet klara av alla olika celler/banor där man skulle lösa uppgifter eller klättra utan att nudda golvet samtidigt som man skulle göra olika uppgifter längts med vägen. En del banor kunde inte vår minsta son på 9 år vara med på men det kunde jag heller ?. Har lite med fysiken att göra oxå :) vi åt deras taco buffé och den är så god så den rekommenderar vi verkligen om ni åker dit. 

Sammanfattning från alla barn stora som små är att detta är något alla skulle prova på. Det är en hel dag med skratt och dagen efter heldag med träningsvärk men det är det värt. 

Tack så mycket hela familjen Matthäi 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se