Testdag på Själland Sommerland
Annons
Reseberättelse:

Testdag på Själland Sommerland

(Danmark, Nörre Asmindrup, Sommarland Själland)

Flygande båt

Drop

Vi åkte iväg en solig dag i juli, två förväntansfulla familjer med tidigare besök på flera danska sommarland i bagaget. Efter kassaluckan så ingick alla aktiviteter vilket är perfekt. Stort plus för att man kan hyra skåp i mitten av parken att förvara extra kläder, badkläder, fika etc i. Vattenlandet var jättefint och var uppskattat bland alla barnen på 8, 9, 10, 11 år. Men i övrigt kändes det som att det riktade sig till de yngre besökarna. Flera roliga karuseller för de små men endast två för de äldre. Go-carten hade de stora verkligen sett fram emot men väl på plats så saknades det 2 cm för att få köra riktig cart så det var endast de små som fick puttra runt i sakta mak på en egna liten bana. Stor besvikelse för de större killarna. Man kan klättra i djungelstigen och åka båt vilket de yngre tyckte var spännande. Det finns gott om bord och stolar på området om man har med egen picknick och stora portioner till ett överkomligt pris om man vill äta på plats. Dock känns det inte som att det når upp till standarden på de övriga sommarland vi besökt (Bon-Bon, Fårup, Legoland etc) utan mycket är slitet och saknar det lilla extra. Vi hade trots allt en bra dag och det var glada miner när vi åkte hem men då det inte riktigt riktar sig till våra stora killar så testar vi något nytt nästa år. Men vi är tacksamma att vi fick prova på Själland Sommerland och för er med yngre barn så tror jag att ni kommer att få en rolig dag om ni besöker det.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se