Annons
Reseberättelse:

Blekinges exotiska värld

(Sverige , Karlshamn , Blekinge Exotiska Värld)

Mitt i ett kyligt ala svensksommar Blekinge möter oss regnskogsvärmen, dagens testfamilj uppdrag, Blekinges exotiska värld

Tropikariet Karlshamn grundades 2012 som ett tropikhus med inriktning på reptiler & leddjur. Vid ägarbytet 2017 byggdes tropikariet om med mer inriktning på mångfald, med primater och fåglar i focus. Tropikhuset i Karlshamn drivs och ägs av familjen Karlsson. Sedan 1 September 2017.

Mina barn på fem och tre år hade väldigt trevligt här, kunde varit lite större till sitt pris men med tanke på ytan så fanns det gott om djur,men gick lite för snabbt och ta sig igenom. Rekomenderar er som åker hit att ta sin tid vid djurmatningen där papegojor och små apor får gå fritt, en upplevelse.

När vi återigen öppnade dörrarna mot den svenska sommarens kalla vind var vi fyllda av inspiration, nästa stopp var kreativum, som ligger precis intill exotiska. Vid uppvisande av kvitto har man fem procent rabatt på entrén,  dessutom tack vare barnsemesterkortet är din andra dag gratis.

Kreativum är en riktig pärla med många timmars kul. Här var vi i två hela dagar o röjde loss med ungarna. Rekommenderas. Som boende vill jag tipsa om det pittoreska långsjönäs camping där du bor med enklare standard nära vacker natur. Eller first hotel i Karlshamn för en mer utvilad känsla.

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se