En dag med Upplevelse BAD!
Annons
Reseberättelse:

En dag med Upplevelse BAD!

(Sverige, Skövde, Arena Skövde)

En lördag i början av september, regnigt och perfekt för upplevelsebad i Skövde på Arena Skövde. Vi kom vid 09:00 på morgonen, redan där topp betyg att det öppnar tidigt. Inte alls mycket folk och vi hade tillgång till allt, de startade vågorna i upplevelse badet redan tidigt pch barnen blev överlyckliga. Våra barn är 2 och 5 år gamla, så de stora vattenrutchkanorna är det ålder minimum 7 år på. Vi testade dock dem och de är riktigt häftiga! Det finns lika mycket att göra för de små som de stora barnen och skön temperatur i vattnet. Maten är dock ingen succé och ganska dyr. Men fräscht och rent samt positivt att de startade med maten tidigt, skönt för småbarnsföräldrar. Man får även ta med egen mat om man vill! Allt var rent och fräscht vilket är viktigt för oss. De har tänkt till på de små barnen med ex plast barnstolar i duschen, lätt att ta sig med vagn mm. Mycket bra! Skåpen var lite trasiga men det fanns gott om skåp så det gjorde inget. Det fanns badvakter överallt vilket kändes tryggt och de svarade på frågor pch var trevliga. Vi testade allt och man kan lätt spendera en dag el flera därinne, våra barn är små så de orkade 3 h ungefär. Vi är jättenöjda pch åker gärna dit fler gånger. Passar alla åldrar men från 5 och uppåt får man nog mest ut utav sitt besök. Det blir inga bilder inifrån då det är kameraförbud!! JÄTTEBRA!! 

Vi tackar och rekommenderar detta varmt! 

Kram Mamma Elin, Pappa Daniel, Leah och Alve

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se