Testfamilj på Bollspelsgolf Karlskrona
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Bollspelsgolf Karlskrona

(Sverige, Karlskrona, Bollspelsgolf)

Vi hade turen att vinna biljetter till Bollspelsgolfen som ligger strax utanför Karlskrona. Det var nog tur, för det är tveksamt om vi hade betalat för att gå in där.

Vår familj bestod utav två vuxna och två barn i åldern 7 & 13 år.

Först fick vi ställa oss i kö på Barnens gård som ligger intill (det är även där man löser inträde för Bollspelsgolfen). Tyvärr så var de inte för snabba i kassan och det var inte all personal som kunde hjälpa oss pga okunskap. Så vi fick vänta en stund på att "rätt" personal kunde hjälpa oss. När sen allt där var löst och vi hade fått instruktioner för appen och koden för att komma in på området, så var det bara att sätta igång.

Jag kommer inte avslöja allt kring stationerna, men de var roliga och utmanande och de stationer som var hela och där redskap fanns till, där blev det extra roligt. 

Det hade varit mer givande om ogräs hade rensats bort, sly och högt gräs hade varit rensat, att rätt antal bollar funnits vid stationerna och att det hade varit uppfrächat i största allmänhet. Hade de sen sänkt priset per person så tror jag att fler hade gått dit. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se