Höghöjdsbana, Go Adventure Uppsala
Annons
Reseberättelse:

Höghöjdsbana, Go Adventure Uppsala

(Sverige, Uppsala, Go Adventure)

Vi var 2 vuxna och 2 barn i 15-års åldern som besökte höghöjdsbanan i Uppsala en dag. Alla med olika erfarenhet av klättring och vissa även höjdrädda.

Säkerheten var viktig och vi fick tydliga och bra instruktioner på plats, fick testa att säkra oss mm. Hjälmar och selen och sedan var det bara upp i trädtopparna och testa. Då man hade fått många bra tips av instruktören innan så kunde man klara banan bättre än väntat men man förvånades hela tiden över vad man klarade trots att man hela tiden tänkte att det aldrig kommer att gå.

Det finns 2 olika banor och 3 av oss gick den lägre banan. Ett barn tog den högre banan. Alla klarade vi oss runt utan större problem. Kul upplevelse och man var ganska mör i kroppen efter ett varv runt.

Man fick prova mer om man ville men vi var nöjda. Vi var även mycket stolta över att vi klarat detta uppdrag och vi tror att detta passar bäst för en aktiv familj och ev med något yngre barn.

Kan tilläggas att omgivningarna där är mycket trevliga med djur (kor, getter, höns) att titta på så även yngre barn kan njuta av utflykten även om de ej klättrar. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se