Roliga utmaningar på bodaborg
Annons
Reseberättelse:

Roliga utmaningar på bodaborg

(Sverige, Sävsjö, Boda Borg Sävsjö)

Vinden

Vi bokade en heldag på bodaborg i Sävsjö. Vi va 5 vuxna & en tonåring. 

När vi kom dit så delade vi upp oss i 2 lag om 3 pers. Sen började vi klura ut lösningarna i cellerna.  Lite som fångarna på fortet..

De fanns lätta, medel och svåra. Sen en master-svår. Man har 2 min per rum att klara av det, att hitta lösningen för att komma vidare. Varje cell har 3 rum som man måste klara av för att få en stämpel som bevisar att man har klarat av det. 

Även de lättaste va kluriga. Men riktigt skoj. Tänkande, fysiskt aktivitet, inte nudda golv, mörka rum, snabbhet,  ja de va mycket man fick tänka på...  ibland fick man röd lampa innan man ens kommit in i rummet   Men de kan bero på att man ej fick nudda golvet tex..  så då fick man tänka om o göra cellen igen...

Efter några timmar tog vi lunch.  De serverades tacobuffe.  

Efter det ändrade vi om i lagen och testade cellerna igen. Iaf dem vi inte klarade innan.  

Riktigt bra ställe. Bra och kluriga celler.  Helt underbar personal som jobbar där.   

 

Så grymt roligt!  Sen blev vissa (eller jag) av oss lite irriterade och arga över att inte klara en cell fast man försökt 20 gånger..   det kommer säkert bli en ny resa dit. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se