Trevlig avsvalkande - men ganska dyr - familjeutflykt
Annons
Reseberättelse:

Trevlig avsvalkande - men ganska dyr - familjeutflykt

(Sverige , Höör, Skånes Djurpark)

Vattenlandet

Några av djuren.

Man kan ta roliga bilder i Shaunlandet

En het sommardag bestämde vår grupp, 4 vuxna och 3 barn, sig för att besöka Skånes djurpark. 
 

Besöket är inte för den skrala plånboken. Inträde för en familj på 4 går på ca 800kr. Men klarar man det så är det en väldigt trevlig utflykt, även en het sommardag tack vare badlandet. Det finns rutschkana och vattenlek. 
 

fåret shaun-landet är ett väldigt uppskattat inslag för samtliga barn, det finns lekplats och så kan man åka traktor och ta foto som man kan få utskrivet för en peng. Lite Anna. Merch finns i shopen. 
 

Djur då? Jodå, finns en del, men kan ibland vara svårt att upptäcka. Just denna dag såg vi inte så jättemånga. Det är inga problem då vi hellre ser att djuren har utrymme i stället framför små burar. 
 

Vid lunch åt vi på plats. Rekommenderas inte. Överprissatt och inte så bra. Så ta med er egen matsäck. Och grillplatser finns. 
 

Det är en väldigt vacker natur att vandra bland och stanna och fika på något trevligt ställe. Parken är så pass stor så man sällan trängs när man vandrar omkring. 
 

Efter en dag här är alla trötta, men nöjda. Vi avslutar med bad tills stängning och barnen sover skönt i bilen efter den långa dagen. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se