En årlig höjdpunkt för familjen
Annons
Reseberättelse:

En årlig höjdpunkt för familjen

(Sverige, Göteborg, Liseberg)

Valkyria

Flumeride

Jag och min familj- som består av två vuxna och två barn 14 och 11 år- har gjort Lisebergsresan till en årlig tradition. 
Min son- som var 8 år när vi först åkte dit- är tryggast med att stå stadigt på marken, så första året krävdes lite arbete med en gradvis ökning av spänning. Som tur är finns det många karuseller som inte alls är läskiga, som vi då kunde börja med.
Varje år har vi ökat graden av spänning, och i år var det Helix tur. Detta är nu hans favorit!

Dottern- som istället alltid älskat spänning- har åkt allt hon får från första stund. Helix är även hennes favorit!

Sambon- som är snart 50 år- har sedan ung ålder åkt till Liseberg. Han har alltid tyckt om karuseller, och har Virvelvinden som favorit. 

Jag- som är snart 40 år- har även jag haft tradition att åka med familjen till Liseberg sedan ung ålder. Har då alltid åkt alla karuseller som varit värda att åka, och har nu Balder och Valkyria som favorit.

Är övertygad om att det finns något för alla på Liseberg, men roligast får nog de som tycker om karuseller.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se