Annons
Reseberättelse:

Djurs Sommerland, perfekt utflyktsmål i september

(Danmark, Nimtofte, Djurs Sommerland)

Något för den modiga

Trevliga lekparker

Fina miljöer kring karusellerna

Park med studsmattor

Vi besökte Djurs Sommerland den 7 september. Det var en fin höstdag. Trots detta lite med folk.

Vi är en familj med tre barn, 14, 13 och 3 år. På Djurs Sommerland fanns det något för alla. Det var verkligen över förväntan. Väldigt rent och snyggt och välordnat. Området var stort. Trots att vattenlandet var stängt så tillbringade vi hela dagen där. 

Sommarlandet var indelat i olika områden med olika teman. Bra gjort. En blandning mellan Liseberg, Astrid Lindgrens Värld och High Chaparal.

Utbudet av mat var bra. Det var ett stort varierat utbud och ok prisnivå. Det fanns även många trevliga matsäcksplatser för de som hade med sig egen matsäck.

De stora barnen uppskattade alla berg och dalbanor. Det fanns några riktigt bra. Men det fanns även många karuseller som passade treåringen.

Förutom karuseller fanns flera roliga lekparker och en stor park med studsmattor.

Jag tror det kan vara väldigt mycket folk ibland. Parkeringen var väldigt väl tilltagen. När vi var där var det dock lite med folk. Max 10 min kö på attraktionerna. Inga köer till serveringarna eller toaletterna.

Vi är väldigt nöjda med vårt besök. Det blev en kanondag för alla.

Av: ()

Annons
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se