Cherrys Pharmacy
Annons

Cherrys Pharmacy

(0 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

Ett apotek speciellt för barn kanske inte låter som en hit, men det är det! Här skräddarsyr apotekaren mediciner (även receptfria) efter behov och tycke. Eller vad sägs om flytande Alvedon som smakar jordnötssmör eller bubbelgum? Utan bismak…

Cherry’s gör glatt sitt bästa för att serva er, och framför allt era barn. Också deras ordinarie sortiment är brett med allt från 12 olika sorters Tylenol (paracetamol, typ Alvedon) till glutenfria bad- och hudprodukter för allergiska barn. Det finns också leksaker som de små kan roa sig med medan ni väntar.

Här kan du också få ovärderliga råd och expertkunskap från ägarna Charles Tabouchirani och William Brownstein samt deras personal. T ex hävdar de att choklad är det bästa sättet att motverka äcklig medicinsmak. Ta en bit före och en till efter.

Cherry’s har funnits i tre år men har redan hunnit knoppa av sig. Systerbutiken Kids Rx ligger längre ner i stan på 523 Hudson Street (tel: 212-741 71 11).

Man skeppar till hela världen och levererar gratis till alla adresser inom Manhattan (också hotell).

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

207 E. 66th Street, New York, NY 10021 (nära 3rd Avenue). Med tunnelbana: Linje 6 (IRT East/Lexington) till 68th Street/Hunter College Med buss: Ta en norrgående buss på 3rd Avenue eller en södergående buss på 2nd Avenue.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Cherrys Pharmacy. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Cherrys Pharmacy har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se