Annons

Entré

(0 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

EntréEntré

Det här är Malmö innerstads senaste shoppingcentrum. Det ligger vid Värnhemstorget, precis vid motorvägens infart till Malmö.

Entrés två nedre plan rymmer butiker. Här samsas bland annat mode, hemelektronik och hälsa. På tredje och fjärde planet finns gym, biograf, bowling och restauranger med fin utsikt. Man parkerar i garage under jorden och tar rulltrappan direkt upp till butikerna.

Hitta
Malmö
Skåne, Skåne län, Malmö kommun

Med bil från till Entré är det ca 291 km (2 timmar 55 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Vill du promenera så tar det endast 10-15 minuter från gågatorna i Malmö till entré. Förslag på promenadväg är under Kungsgatans allé, som sträcker sig ända fram till Värnhemstorget och ingången till entré.

Buss: Där går massor av bussar, både Malmö lokaltrafik och regional bussar.Från centralen tar du enklast linje 3 eller 7, och från triangeln åker du med linje 6 till Värnhem.

Bil: Vägbeskrivning finns på Entrés hemsida.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Entré. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Entré har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se