Annons

M&Ms World

(1 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

M&Ms WorldM&Ms WorldM&Ms World

Precis vid Time Square ligger 8 000 kvm i tre plan tillägnad en av USA:s – och världens – mesta kända godissorter: M & M’s chokladpastiller. Snask- och souvenirbutik samt underhållning i ett. Sockerchocken hägrar…

Här finns bl a en interaktiv avdelning för barn, en NASCAR racerbil och en fem meter hög M & M iklädd Frihetsgudinnans skrud. Och 4 000 souvenirer (kläder, leksaker, samlingsprylar m m) och annat designade enbart för denna butik och dess “syskon” I Las Vegas och Orlando.

Behöver ni höja blodsockret? Åk upp till andra våningen. Där finns behållare fyllda från tak till golv med chokladlinser i 22 olika färger (en del kulörer finns inte i de påsar som säljs i vanliga butiker).

Tips: Kissnödiga barn? Allmänna toaletter finns på våning 3, passa på innan ni börjar ströva runt stan igen

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

1600 Broadway, New York, NY 10036

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från M&Ms World. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

M&Ms World har snittbetyg 10 av 10.
Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

M&M´s World
Besökte denna affär i somras med våra barn, 3 och 6 år. Den var verkligen något för dem, men även för oss vuxna (allra helst om man gillar...
Läs mer »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se