Annons
Betyg och kommentarer

Fjätervålen

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Fjätervålen.

» Antal inlägg: 15 st
Dalarnas bästa skidåkning
Fantastisk skidåkning, familjär stämning och inga köer...
(2019-05-24)

Fantastiske Fjätervålen for store og små.
(2018-02-06)

Fantastisk skidort för familjen
Fjätervålen är ett lugnt och mysigt ställe för dem som vill slippa långa liftköer och är ute efter bra och trygg skidåkning för barnen.
(2018-02-06)

För alla
Fjätervålen funkar för hela familjen! Utför o längd i härliga spår. Nybörjare som proffs
(2017-03-08)

Fjätervålen för hela familjen
Passar bra för HELA familjen. Inte bara utförsåkning, även bra längdåkning och turåkning
(2017-02-07)

Familjevänlig anläggning kombinerat med högsta nivå på skidåkning
Inga liftköer.Alla nedfarter kommer ner på samma ställe så det går lätt att hitta varann. Skidåkning och naturen i fokus. Inga kommersiella jippon. Underbara låååånga backar som är suveränt preparerade och fina spår runt området och upp på fjället. Mycket trevlig skidshop och restaurang.
(2016-12-30)

Fantastisk skidort för hela familjen!
Bästa stället i fjällen!!
(2016-02-15)

Långa härliga backar
Supermysigt ställe. Familjärt!
(2016-02-14)

Fantastiskt!
Här är det genuint och äkta, inte massa onödiga kringaktiviteter. Här fokuserar man på skidåkning, pulkaåkning, naturen och familjen, det behöver inte vara mer komplicerat än så! Back to basic och garanterat stressfritt! Jättebra mat i restaurangen, en liten närlivs, och kanonbra skiduthyrning. Personalen är toppen, och backarna har riktigt hög standard både vad gäller preparering, bredd och fallhöjd. FANTASTISKT ställe helt enkelt! :)
(2014-01-17)

HAR ALLT FÖR ALLA
Riktigt härligt ställe där barnen får sitt samtidigt som vi vuxna skidälskare verkligen kan få mjöljksyran att pumpa i benen! Finns inget vi saknar när vi sedan tidigare gästat större anläggningar. Här är allt lugnare men bättre backar för alla och allt annat som behövs för oss finns påett och samma ställe!
(2012-04-08)

Superhärligt
Vi bara älskar fjätervålen, härliga backar som passar perfekt för barnen.Det är inte så mycket folk så man slipper trängas det är bara att ta ankarliften till toppen och kasta sig ut i backen. Skidskolan är toppen, jätte bra skidlärare. Serveringen är omgjord för denna säsongen, jätte mysig med öppen brasa, sköna soffor och utsikt över backen. Det bästa med fjätervålen är nog att alla backar går ihop på slutet så har man tappat bort någon så är det bara att stå och vänta så träffas man snart igen(perfekt när barnen drar)Ett pluss är att personalen är super trevlig. Jag rekomenderar verkligen alla att åka hit.
(2009-05-09)

Härligt ställe
Har varit i Fjätervålen 4 sportlov(v8) irad! Det är helt suveränt. Inga köer, bra backar för alla. Familjärt och inte massa annat att göra utan här åker vi skidor,pulka och är ute i snön och leker! Vi kommer garanterat igen!
(2008-11-06)

Toppen!
Vi gillar verkligen Fjätervålen för lugnet och atmosfären. Det är jättevackert också! Serveringen är lite kass däremot, men barnen tycker inte illa vara. Skidskolan och dess personal är helt super!!
(2008-02-26)

Paradis för barnfamiljen!
Fjätervålen är ett paradis för barnfamiljen utan köer även på sportlovsveckan (vecka9). Långa fina backar med kanonskidåkning. Bra skidskola för barnen och lätt att släppa även de lite mindra skidåkarna på egen hand, då alla backar kommer ned på samma ställe. Dessutom finns det två värmestugor mitt i backen och inte långt bort bakom parkeringen....
Charmigt boende i privata stugor, ingen massturism.
(2007-09-10)

fjätervålen är kanonåkning!
Fjätervålen är kanonåkning främst för barnfamiljer. Det är sällan riktigt mycket folk som det kan vara i t ex Idre vilket gör att man slipper väntetid och långa köer. Backarna är fina och breda och sällan uppkörda. Bra skidskola också. Nära till allt. Ett riktigt paradis!Lite oupptäckt kan man säga.
(2007-01-22)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


JBH         IA8      
C      4      I   YGY
X94   8XA   Q17      
  6    L    W     TUA
651         HWK      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se