Betyg och kommentarer: Flottsbrobacken
Annons
Betyg och kommentarer

Flottsbrobacken

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Flottsbrobacken.

» Antal inlägg: 4 st
Undermålig service
Hemsidan är under all kritik. Det funkar inte att boka skipats för två dgr utan att köpa nya keycards för båda dagarna vilket inte ska behövas. Nu i Corona tider vill de dessutom att man ska köpa liftkorten innan man anländer och då borde hemsidan vara uppbyggd för att fungera. Har ringt och pratat med dem flera ggr samt haft flera mailkonversationer. Mailen jag får tillbaka innehåller inte ett hej och ingen avsändare så jag vet inte vem som svarat. De hyr bara ut utrustning per heldag och jag ville hyra för dottern 3 h på kvällen men de kan inte vara anpassningsbara utan måste betala för en heldag även om jag vill hyra utrustningen även på lördagen. Vi har bokat en stuga som vi nu vill avboka men de säger på mail att vi bara får tillbaka 40% av avgiften. Dessa avbokningsregler står ingenstans. Jag avråder alla från att åka till Flottsbrobacken. En mysig helg med barnen blev nu mycket dyrare än planerat och är inte till konsumentens fördel, vi kommer aldrig att åka tillbaka igen. Man borde vara försiktig med sina kunder, spec i rådande tider. Vi kommer att välja Ekebyhovsbacken hädanefter. Aldrig mer Flottsbro.
(2021-02-02)

Fantastiskt i huddinge
Att kunna åka bra slalomåkning så hör nära Stockholm tycker vi är en otroligt fin förmån. Tack för att ni tar hand om backen, liftar och värdshuset bra.
Kan bli en del köer när det är fint väder, men varför inte åka en vardag kväll? Det fungerar fantastiskt.
Restaurangen är alltid öppen och det finns ett bör rum att äta medgavs matsäck om man har det. Micro och TV i matsäcksrummet.
(2013-04-11)

Hoppas på öppet i år!
Flottsbro är jättebra för dagsutflyker. Hoppas få prova den nya liften i år.
(2008-12-09)

Barnskidåkning
Perfekt backe för barnen! Det som drar ner är den krångliga kön till uthyrningen. Det bästa är nog att ringa och boka i förväg, men trots detta var det lite krångligt. Jättegulliga skidlärare! Trevligt och mysigt annars! Barnen ville inte åka hem! (5,5, 4 och 3 år)
(2006-09-14)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se