Annons

Garmisch-Partenkirchen

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

I skidregionen Garmisch-Partenkirchen, där säsongen pågår mellan november och början av maj, ligger skidområdena Zugspitzplatt och Garmisch-Classic.

Här finns runt 90 kilometer preparerade pister (lätt: 12 km, medel: 69 km, svår: 9 km). I denna, Tysklands högstbelägna skidregion, finns 17 ankar-/knappliftar, 5 sittliftar och 6 kabinliftar, som sammanlagt kan transportera runt 45.800 personer i timmen. Den längsta nedfarten är Standard-Tonihütten-Abfahrt (6,6 km) och den svåraste är Kandahar-nedfarten (3,7 km), som är Tysklands enda nedfart med världscup-licens.

Tips på skidskolor: www.skischulealpin.de , www.skischule-gap.de , www.agentursporttotal.de , www.vivalpin.com , www.skischule-woerndle.de

Hitta
Garmisch-Partenkirchen
Tyskland
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Garmisch-Partenkirchen. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Garmisch-Partenkirchen har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se