Annons

Geilo

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Geilosskidområde består av 20 liftar och 40 nedfarter. Fallhöjden är 378 meter och längsta nedfart är 2000meter.

10 st10 st15 st5 st

Geilo är en klassisk skidort, och en av de mest kompletta och populäraste norska vinterresmålen. Med en härlig natur, mysig bymiljö och mängder av åkmöjligheter, är området som gjort för minnesvärda vinterupplevelser.

Här finns 40 utförsbackar och 220 km preparerade längdåkningsspår. De 20 liftarna ser till att det blir mycket åka och lite väntan.

Barnen är viktiga
På Geilo har barnen flera egna områden, med liftar, barnbackar, lekplatser och mycket annat skoj. Det annordnas lekar och tävlingar som skattjakt och slalom.

Snowpark
Geilos snowpark bjuder på utmaningar för alla.

Övrigt
Vill du uppleva mer än skidåkning på din vintersemester så finns här bland annat Kiting, isklättring, slädåkning, SPA och så shopping förståss.

Mat och boende
Äter gör du på någon av områdets trevliga restauranger och när det gäller boendet så kan du välja mellan Hotellrum, fjällstuga, lägenhet eller camping.
Äter gör man på någon av ställets trevliga restauranger.

Hitta
Geilo
Norge
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Kortaste vägen mellan Oslo och Bergen är Riksväg 7 och mitt på den sträckan ligger Geilo

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Geilo. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Geilo har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se