Annons

Lindbäcksstadion (Vallsberget)

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Lindbäcksstadion (Vallsberget)sskidområde består av 3 liftar och 3 nedfarter. Fallhöjden är 107 meter och längsta nedfart är 750meter.

1 st1 st1 st

Lindbäcksstadion har en tydlig familjeinrikting med barn- och äventyrsområden, FUN Park och varierande skidåkning för såväl nybörjare som erfaren skidåkare.

Lindbäcksstadion kan under vinterhalvåret erbjuda: 3 nerfarter, 3 liftar varav två släpliftar och ett kortare "transportband/lift" för barnen. Det finns även fina längdspår, skidskyttebana, barnbacke och FUN Park ger dig och dina närmaste en snöfylld och spännande vinterupplevelse. Här får skidbenen sitt.

Utöver skidåkning finns utbud av fartfyllda eller avslappande aktiviteter.

Under sommarhalvåret erbjuds: rullskidbana, skyttebana, promenad och joggingspår, naturpasset, svampplockar turer, bil bingo med mera.

På Lindbäcksstadion är det full fart sommar som vinter med aktiviteter för alla.

Barn och ungdomar står i fokus och de är måna om att alla ska kunna följa med överallt. Lindbäcksstadion är en mötesplats och rekreationsområde för alla åldrar i samklang med natur och miljö.

Här finns Café Sjö och Snö samt skiduthyrning.

Spårlängder: Stadionvarvet 0.7 km (belyst), Korta stadionslingan 1.3 km (belyst), Långa stadionslingan 2 km (belyst), Ängsrundan 2 km, Lindbäckstadion rundan 2.8 km (belyst), Rismyrlidvägen 4 km, Femman 5 km, Fagersbergsrundan 8.5 km, Vallsbergsrundan 11 km, Alllianspåret 19 km, Alliansspåret samt östra och västra spårsystemet 19 km (belyst)
klassisk och fristil alla spår.

Skidskyttestadion med 20 skjutmål.
Asfalterad rullskidbana 2,9 km. Belysningen är tänd fram till 21.30
Uthyrning av husvagnsplater.

Hitta
Roknäs/Piteå
Norrbotten, Norrbottens län, Piteå kommun

Med bil från till Lindbäcksstadion (Vallsberget) är det ca 1 050 km (11 timmar 18 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Lindbäcksstadion (Vallsberget). Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Lindbäcksstadion (Vallsberget) har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se