Annons
Betyg och kommentarer

Säfsen

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Säfsen.

» Antal inlägg: 31 st
Bra skidåkning för både nybörjare och rutinerade.
Bra skött anläggning med underhåll. Trevliga backar. Bra solläge och fina liftar. Lätt att hålla koll på varandra om man vill åka fritt och mötas upp efter åken nere vid liftarna. Nära till restaursngen från backen och bra med parkeringsplatser. Trevlig personal vi uthyrningen samt kunnig personal.
Trevligt med våffelstuga. Bra grillplats för den som tar med sig något att grilla. Fin toppstuga (tält) som man kan värma sig i om någon tänt i eldstaden . Fina vindskydd som man kan fika i på vägen ner med eftermiddagssol. Hörlig utsikt på toppen vi klart väder.
(2020-03-02)

Otroligt familjevänligt
Ett otroligt familjevänligt, prisvärt och skönt ställe att vara på med barnen. Älskar skidskolan. Och personalen som ger sprudlande service överallt i Säfsen.
(2020-02-24)

Toppenställe
Kanonställe för familjen
(2020-02-24)

Superbra! Trevlig personal. Barnvänligt.
(2019-03-06)

Bästa Säfsen
Underbart ställe
(2019-02-08)

Kanonställe!
Supernöjda med allt!
(2019-02-04)

Supertrevligt
Fina stugor och en fin och billig skidanläggning som är mycket barnvänlig.
(2019-02-04)

Suverän anläggning för barnfamiljer
Kanonfin anläggning med bra backar, fina längdspår och en av de bästa pulkabackarna vi vet om.
Mysiga fins stugor som alla ligger på promenadavstånd från Hyttan där det finns möjlighet att äta gott, spela spel, hänga i baren och ofta kommer maskoten Filirius på besök.
En anläggning som är värd att besöka året om då det finns mycket att göra för hela familjen under alla årstider.
Att det ligger nära till för södra- och Mellansverige är förstås en extra bonus.
Prisvärt
(2019-02-04)

Mycket bra vinter camping
(2019-02-02)

Bra för första gången för yngre barn.
(2018-12-28)

Toppen!
Härlig och trevlig personal, fina stugor, perfekta backar och skidspår , god vällagad mat! Skidskolan är suverän!
Rekommenderar varmt Säfsen och återkommer!
(2018-03-09)

Mycket föredömligt och familjevänligt koncept trots ett par kilometer till skidområde men... Man kan boka gratis busstransport från stuga till skidområde vid uppvisande av giltigt skidpass.
Bra boende, ok mat och tillmötesgående personal, såväl i restaurang, bar/lounge som i skidbackarna.
Bra skidlärare gav våra barn trygghet och lärde dem att våga trots att de aldrig stått på ett par slalomskidor tidigare. resultatet blev en hel veckas slalomåkning för hela familjen.
(2018-02-19)

Kanon
Bara bra perfekt för barn!!
(2017-03-08)

Säfsen
Helt suveränt. 4år i rad har vi varit där och kommer återigen! Skidskolan är fantastisk!!
(2017-03-08)

Säfsen
Bra skidåkning, fint bemötande, härliga och prisvärda stugor, fantastisk restaurant.
(2017-02-08)

Superbra barnställe!
Jätte bra och roligt för barnen! Och avslappnande för både föräldrar och mormor/morfar, farmor/farfar!
(2017-02-08)

Älskar Säfsen
Enkelt, avspänt och fenomenal kunnig och vänlig personal. Verkligen toppen som småbarnsförälder och introducera skidåkning för barnen.
(2017-02-07)

Kanon
riktigt fint ställe och strålande bra för barnen!
(2016-03-06)

Toppen!
(2016-02-18)

Året runt
Vi har rest till Säfsen i flera år och trivs lika fint på sensommar, höst som vinter.
Familjevänligt med fina omgivningar och rikliga bär och svamskördaroch samma höjd ovan havet som Åre har vi fått lära oss.
Snowcamp är populärt att besöka.
Bra mat och inte så uppnosigt som på vissa andra skidorter.
(2016-02-15)

Bästa skidlärarna ever. Speciellt Gustav Kjellstrand och Josephine Aurell.
(2016-02-13)

Trevligaste skidorten.
Lagom och trevligast.
(2016-02-13)

Åk dit!
Kombinationen skidåkning och hoppa studsmatta (snowcamp) är unik i Sverige. På berget under dagarna och Snowcamp efter skidåkningen
(2016-02-11)

Säfsen
Varit i Säfsen i omgångar sen 1987, avstressande, naturskönt,god mat, bra service och fritiden fylls av sköna aktiviter, bra längdspår och pister för alla, även varit på andra skidorter i Sverige, men Säfsen klart ett måste !
(2013-02-26)

Nära och lagon stort
Åker för femte året i rad med två barn på 5 och 8 år. Lagom långt att åka från Göteborg och lagom stort skidsystem för 8-åringen som nu kan börja åka själv utan att man som förälder behöver oroas sig för backar packade med folk som åker som galningar. Rekommenderas!
(2011-02-03)

rekomenderas
Lagom stort o med lagom atal backar i alla längder o svårighetsgrader,bra barnbacke o pulkabacken ligger lite väl långt utanför annläggningen o kunde ha varit mitt i i stället,men annars allt bra o trevlig personal ingenting att klaga på då vi har varit där med våra 2 barn 8 0 13 år o åkt skidor
(2009-05-28)

Bra familjeanläggning
Säfsen är bra för familjen med skidovana barn. Storleken på anläggningen ger en mysig atmorsfär.
(2008-12-09)

Bra alternativ för barnfamiljer i söder
Vi har åkt till Säfsen flera år sedan äldsta barnet var 6 år, och tycker att det har varit kanonbra. Inte alltför lång bilresa dit, lagom stort område för att det ska kännas tryggt med småttingar. Härliga backar, trevligt bemötande, inga köer. Enda minuset är att man inte kan bo i backen, man måste packa in sig i bilen på morgonen.
Mycket nöjd familj
(2008-12-06)

Var i Säfsen vintern -07. Hade fått ett stipendium genom mitt fack och fick en veckas vistelse där. Detta ställe var helt fantastiskt. Kunde inte vara mycket bättre för en barnfimilj med hund. Härligt på dagarna med snö och aktiviteter, pulkaåkning, längdskidor och en slädtur efter häst. På kvällarna var det urmysigt att gå upp till Hyttan för att äta eller vara på afterski, och barnen var välkomna. Vi tycker att Säfsen är toppen för familjer!!
(2008-12-06)

Bra för familj med små barn
Perfekt för familjen som har små barn med husvagn. Campingen ligger mitt i backen och småskaligheten gör att man når varandra med Walkie-talkie (hmm stavas det så?) över hela området. Närheten till backen och småskaligheten gör att även föräldrarna kan njuta av skidåkning utan alltför mycket trassel. Barnbacken är bra när de små ska lära sig åka.
(2008-12-06)

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se