Annons


Vill du testa barnvagnen BOB Revolution SE och samtidigt delta i utmaningen BOB Revolution SE – Out and about adventure?

Nu kör vi igång en till omgång av att söka testfamiljer som vill delta i barnvagnsutmaningen BOB Revolution SE – Out and about adventure. Utmaningen går ut på att ta ut barnvagnen BOB Revolution SE på sin favoritpromenad och logga promenaden i Google Maps Engine, så att fler kan ta del av vilken promenad du gillar! Vagnen passar barn som är mellan 6 månader och 3 år. Läs gärna mer om utmaningen nedan.

Vad är det för vagn?

Barnvagnen BOB Revolution SE ingår i Britax Nordiska Barns produktportfölj och passar den aktiva familjen som värdesätter aktiviteter utomhus.

Barnvagnen är väldigt tålig vilket gör den smidig att använda även i tuffare terräng. Barnvagnen kan användas från det att barnet är 6 månader. Läs mer här »


Vad innebär utmaningen BOB Revolution SE – Out and about adventure?

Utmaningen går ut på att ta ut barnvagnen BOB Revolution SE på en promenad och därefter logga promenaden i Googles verktyg Maps Engine (Instruktioner om hur detta fungerar skickar vi till vinnarna).


Promenaden ska vara:

1) Cirka en timma lång.
Detta kan vara sin favoritpromenad som man brukar ta, eller en runda som man har planerat att gå men aldrig kommit till skott.

Promenaden ska utföras på varierat underlag, både på väg och i terräng och man ska ta minst ett stop som man vill tipsa andra föräldrar och barn om. Detta kan vara en plats med en fin utsikt, ett härligt naturområde eller en plats med historisk betydelse. Det kan också vara ett perfekt ställe för en picknick eller barnets favoritlekplats.

Eftersom sätet är designat för en hög komfort kan barnet sitta i barnvagnen länge. Den är dessutom enkel att köra, både på vägar och i tuffare terränger, vilket gör det bekvämt för både föräldern och barnet att ta långa och varierade promenader.

2) Dokumenteras via Google Maps Engine
Det är ett gratis verktyg som är superenkelt att använda.

3) Delas på din blogg eller genom oss på Barnsemester.se
Efter promenaden ska testfamiljen blogga om vagnen antingen i sin egen blogg eller under kategorin "reseberättelser" på Barnsemester.se.

Testfamiljen får behålla barnvagnen efter att utmaningen BOB Revolution SE – out and about adventure är utförd.


Tävlingen är avslutad

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


HJ4          1       
6      Q    4U    I4T
UN7   49B    D       
1 N    P     F    HPY
WUT         UYL      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se