Annons


Vinn en semester i sommar på First Camp Edsvik - Grebbestad!

Tävla om sommarens skönaste semester med First Camp! Vår destination i Edsvik ligger endast ett par kilometer från sommarorten Grebbestad och har många roliga aktiviteter på campingen som barnklubb och kvällsunderhållning.

Vill du vinna en härlig semester för familjen på First Camp Edsvik - Grebbestad i sommar? Tävla här »

First Camp Edsvik - Grebbestad

Vinster

1:a pris
Vinnarfamiljen får två övernattningar i valfri stuga (i mån av plats) på Edsvik - Grebbestad!

2:a pris
Vinnarfamiljen får tre campingnätter på campingtomt på Edsvik - Grebbestad!

OBS! Vinsten nyttjas på First Camp Edsvik - Grebbestad. Vinsten ska nyttjas senast 26/9 2022, kan ej bokas under midsommar eller v.28-30. Vinsten kan inte delas upp i flera bokningar. Åldersgräns 18 år. Övriga omkostnader som exempelvis städning och lakan ingår ej i vinsten. Resan till och från destinationen ingår ej. Åldersgräns 18 år. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Om First Camp Edsvik - Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad i Bohuslän. Området bjuder på vacker natur och det är inte svårt att förstå varför Bohuskusten är ett av Sveriges mest populära turistmål. Här njuter ni av sol och salta bad vid campingens fina och barnvänliga strand eller på de varma saltstänkta västkustklipporna. Bor gör ni antingen i stuga eller på rymliga campingtomter och på området finns allt som kan tänkas behövas för en riktigt härlig semester!

På området finns även First Camp Bistro och en servicebutik med nybakat bröd varje morgon under högsäsongen. Hundar är hjärtligt välkomna till campingen och här finns en hundbadplats, hunddusch och promenadstråk i varierande natur. I direkt anslutning till badstranden ligger en lekplats och en minigolfbana.

Att göra på campingen:

  • Busa i barnklubben (v. 27-32)
  • Delta i yoga, dans eller annan rolig träning (v. 27-32)
  • Delta på musikquiz eller kvällsshower (v. 27-32)
  • Spela minigolf
  • Lek vid lekplats
  • Hyr cykel eller trampbil

På campingen finns även First Camp Bistro med mat och dryck, allt finns som takeaway. Här finns även en servicebutik med allt från snacks, glass och smått och gott.

Läs mer: First Camp Björkäng - Varberg »


Tävlingen är avslutad

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 5          5SP      
6B     L    3 4   927
 G    2T3   H2T      
 O     E    Y E   IFT
49P         DRT      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se