Amsterdam
Annons

Amsterdam

(0 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

Amsterdam är både Nederländernas huvudstad och landets största stad. Staden kryllar av kanaler, broar, små gator, vackra hus, caféer och restauranger. Amesterdam är också känt för sina tulpaner, och det finns blomsterbutiker överallt. Tips: Missa inte heller den unika handgjorda chokladen och smarriga ostarna.

Det finns också massor av museer, över 50 stycken! Mest kända är Rijksmuseum, van Gogh-museet, Rembrandtmuseet och Anne Franks hus. I Amsterdam finns också den största gamla stan av alla Europas huvudstäder.

Man tar sig lättast fram till fots eller cykel (Amsterdam är känt för de många cyklar som holländarna använder för att transportera sig med). Ett annat bra sätt att se staden är att åka på en kanaltur.

Hitta
Amsterdam
Nederländerna
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till
Amsterdam har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se