Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Halmstad Äventyrsland » Med Barnsemesterkortet får du gå 2 dagar men betalar bara för 1!
Dressin på Dellenbanan » Med Barnsemesterkortet får familjens barn en gratis glass alternativt saft och kanelbulle!
Söderhällgården » Med Barnsemesterkortet får två barn per betalande vuxen fri entré!
Fler erbjudanden »
 » Weekend

Användarvillkor & friskrivning

På Barnsemester.se har vi massor av tips på roliga attraktioner och läsvärda artiklar. Alla familjenöjen som har en egen sida på sajten går att betygsätta och man kan skriva en kortare kommentar. Känner man för att skriva lite längre finns möjlighet för reseberättelser.

Att besöka oss på Barnsemester.se är alltid gratis, och alla som vill kan betygsätta utan att logga in. Vi vill dock att du följer följande villkor. Dessa villkor och denna information gäller för de webbtjänster som tillhandahålls på webbplatsen www.barnsemester.se. Du godkänner dessa villkor och medger att du har tagit del av denna information genom att använda våra tjänster.

Friskrivning

Vi på Barnsemester.se strävar efter att nå så hög kvalité som det är möjligt på den information vi visar. Vi arbetar kontinuerligt med att kontrollera och uppdatera alla uppgifter.

Trots detta kan det smyga sig in fel och brister i artikeltexter samt priser, öppettider och liknande på våra attraktionssidor. Det åligger dig som besökare att kontrollera all information innan en eventuell resa, besök, bokning eller köp. Dubbelkolla alltid med det berörda företaget.

Barnsemester ansvarar för att hålla igång driften av webbplatsen 24 timmar om dygnet. Avbrott kan emellertid förekomma pga fel, service eller uppgraderingar.


Rättigheter och information

All information på Barnsemester.se är upphovsrättskyddad och får ej kopieras, sparas eller på något annat sätt användas utan rättighetsinnehavarens tillåtelse.


Medlemsvillkor

Det är endast tillåtet att registrera ett (1) medlemskap per fysisk person. Uppsägning av medlemskap sker via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

De uppgifter du uppger vid registrering eller senare tillfälle kommer att databehandlas automatiskt. Adress, telefonnummer och e-postadress är enbart synlig för oss på redaktionen. Övrig info kan ses av alla användare.

Vid  uppsägning av medlemskap raderas all behandlad information som medlemmen uppgett vid sin registrering men dock ej den informationen som medlemmen publicerat via dialogstjänster reseberättelser och attraktionskommentarer.

Medlemmens ansvar och skyldigheter

Vett och etikett - var trevlig och respektera andra åsikter. Undvik personliga påhopp, nedsättande kommentarer, rasism, hets mot folkgrupp och dylikt. Använd sunt förnuft: om du är osäker om det ör OK att skriva något eller inte, skriv det inte!

Undvik att uppge personuppgifter. Lämna inte ut personliga uppgifter om dig själv eller någon annan på Barnsemester.se.

Ingen reklam!

Brott mot ovanstående regler kan leda till en varning eller avstängning. Om förseelsen är grov gör vi en abuse-anmälan till användarens Internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Ser du något du uppfattar som olämpligt - rapportera det till oss!


Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med om om du har frågot kring informationen eller om du har tips på objekt somhar fel iformation. Vi är alltid tacksamma för konstruktiva tips, förslag och idéer.


Dessa användarvillkor kan komma att ändras eller utökas utan förbehåll. Vi kommer då att publicera de nya villkoren på www.barnsemester.se. De ändrade villkoren blir gällande från och med det datum de publiceras på webbplatsen. Vi rekommenderar dig som användare att regelbundet kontrollrera denna sida.


 » Relaterade artiklar
Användarvillkor & friskrivning
På Barnsemester.se har vi massor av tips på roliga attraktioner och läsvärda artiklar. Alla familjenöjen som har en... Läs mer »

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se