Annonsering på Barnsemester.se: Företagssidor: Aktiviteter och familjenöjen
Annons

Företagssidor: Aktiviteter och familjenöjen

Barnsemester.se har Sveriges mest kompletta samling med listor och kartor över aktiviteter och familjenöjen som passar barnfamiljer.

Alla familjeattraktioner och företag som arrangerar familjenöjen medverkar gratis. Erbjudandet gäller fasta arrangemang, ej kurser eller beställningsevent som ex barnkalas.

Årligen återkommande evenemang som marknader och festivaler presenteras i vår evenemangskalender.

Medverkan för hotell och vandrarhem är möjlig i samband med bannerannonsering eller för Barnsemesters samarbetspartners. Campingplatser räknas som familjenöje.

Er företagspresentation

Alla medverkande får en egen helsida med text och bilder samt presenteras i våra listor (indelade efter kategori och landskap) samt på våra kartor. Listorna sorteras i bokstavsordning med undantag för de familjenöjen som medverkar på Barnsemesterkortet som alltid presenteras överst.

- Beskrivande text
 

Generell beskrivande text som lämpar sig för barnfamiljer som funderar på att besöka er anläggning. Texten ska passa även om den ej uppdateras regelbundet.

Samarbetspartners får mer plats med möjlighet till information om extratjänster som övernattning, restaurangverksamhet, café samt årets nyheter och liknande.

- Logotype och/eller bilder
  Baspaketet är begränsat till 1-3 bilder. Samarbetspartners får gärna ha fler.
-  Adress, ort och landskap
- Länk till hemsida
- Länkar till sociala media
  Facebook, Twitter, Instagram och Youtube.
- Öppettider
  Generalla öppetdagar i ett diagram. Ej specifika datum eller klockslag.
- Kategori
  Aquarium/tropikatrium, badhus, djurpark, inomhuslekland, museum, naturupplevelse, nöjespark, sciencecenter, sevärdhet, skidanläggning, sommarland, sport och äventyr, temapark, övrigt.
  Pris
0 kr/år

Lägga till eller uppdatera nya aktiviteter och evenemang

Etersom texten ska vara redaktionellt fokuserat enligt Barnsemesters standard har ni ingen egen inloggning utan all info läggs upp av redaktionen.

Uppdateringar för aktiviteter som redan finns inlagda samt intresseanmälningar för nya aktiviteter eller evenemang skickas till Jenny Forsberg ([email protected]).

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se