På Barnsemester.se når du familjer med barn 0-17 år

Barnsemester. se är Sveriges största rankade sajt med målgruppen familjer med barn 0-17 år.

Besökarna. Du når både kvinnor och män. Eller rättare sagt, både mammor och pappor. Fördelningen är 63% kvinnor och 37% män. 63% är mellan 25-54 år. De har barn mellan 0-17 år, reser ofta med familjen och är aktiva med sina barn på fritiden. Statistik »

Vi hjälper dig att få ut det mesta av dina marknadsföringsinsatser. Företag har olika behov och vi är duktiga på att utforma kreativa lösningar som ger dig precis det du vill ha.

Tillsammans kan vi hitta en perfekt mix av traditionell bannerannonsering både på webb och i nyhetsbrev samt engagerande tävlingar och unika erbjudande för våra medlemmar.

Format och placering. Panoraman placeras alltid högst upp. Outsider och Sticky visas enbart för desktopanvändare och placeras alltid i spalten längst till höger. Sticky följer med vid scrollning.

Övriga banners placering genereras slumpmässigt vid varje besök. Här på sidorna om annonsinfo visas enbart exempelbanners så att du enklare kan se vad som ligger var. Bannerformat och placeringar »

Intresserad?

Kontakta Daniel Fredricson om du vill du veta mer om annonseringsmöjligheterna på Barnsemester.se. Tel: 073-200 94 60. Mail: [email protected].
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Populära familjenöjen
Lost City på Gustavsvik
Närke
Vasamuseet
Stockholm
Barnens Hus
Västergötland
Fler tips
Barnsemesterkortet
Gratis mjukglass eller Fun Slush!
Fri entré för ett barn per familj på Toy World
2 för 1 tis-tors på leklandet och 50% på aktiviteter mån-tis
Fler erbjudanden
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se