Annonsering på Barnsemester.se: Start
Annons

På Barnsemester.se når du familjer med barn 0-17 år

Barnsemester. se är Sveriges största rankade sajt med målgruppen familjer med barn 0-17 år.

Besökarna. Du når både kvinnor och män. Eller rättare sagt, både mammor och pappor. De har barn mellan 0-17 år, reser ofta med familjen och är aktiva med sina barn på fritiden. Statistik »

Vi hjälper dig att få ut det mesta av dina marknadsföringsinsatser. Företag har olika behov och vi är duktiga på att utforma kreativa lösningar som ger dig precis det du vill ha.

Tillsammans kan vi hitta en perfekt mix av traditionell bannerannonsering både på webb och i nyhetsbrev samt engagerande tävlingar och unika erbjudande för våra medlemmar.

Format och placering. Panoraman placeras alltid högst upp. Outsider och Sticky visas enbart för desktopanvändare och placeras alltid i spalten längst till höger. Sticky följer med vid scrollning.

Övriga banners placering genereras slumpmässigt vid varje besök. Här på sidorna om annonsinfo visas enbart exempelbanners så att du enklare kan se vad som ligger var. Bannerformat och placeringar »

Intresserad?

Maila Jenny Forsberg ([email protected]) om du vill du veta mer om annonseringsmöjligheterna på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se