Betyg och kommentarer: Andys Lekland i Sickla
Annons
Betyg och kommentarer

Andys Lekland i Sickla

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Andys Lekland i Sickla.

» Antal inlägg: 16 st
Roligt
Svar från mina barn om vad som var roligast:
Tjej 5,5 år: Den brantaste kanan var roligast!
Tvillingtjejer 2,5 år: Hoppa i bollarna var roligast!
Har varit på Andys några gånger och tycker nästan att det blir sämre för varje gång :-( Första intrycket första gången var att det var ett toppenställe men nu är jag inte lika säker längre.
Det fyllde på rätt snabbt med barn så det blev väldigt hög ljudvolym och dålig luft i lokalen. Långa köer både i caféet och i entrén, med andra ord alldeles för lite personal.
Klätterställningen är rolig tycker barnen och flera olika alternativ på kanor.
Rolig del för dem minsta så även de kan klättra lite utan att bli omkullsprungna av de stora barnen.
(2010-08-02)

Kul lek på Andys
Mina tre barn som testade Andys var 9,7 och 5 år gamla. De tyckte lekladet var roligt, häftigaste var de branta ruschikanorna. min yngsta tyckte om att vara i den klätterställning och bollhav som vae för de mindre barnen, hon vågade bara åka den minst branta ruschikanan, studsmattorna var också roligt hoppa på för alla tre. betyget blir 7 av 10 då barnen skulle vilja haft mer aktiviter att göra. Efter en och en halv timme var de nöjda att åka hem.
(2010-06-12)

Bus och lek!
Jag tog mina fem barn(pojke 3 år, två flickor på 5 år, pojke 7 år och flicka 10 år) och drog till Andys tillsammans med en väninna och hennes tre barn (pojkar på 3-10 år). Det var nog mellanbarnen, dvs de som är runt 5-8 år som hade mest skoj i rutchkanor, hoppmattor och bollbad. Lillkillarna sprangs nästan omkull av de äldre vilket gjorde att de blev ledsna några gånger. Stora barnen på 10 år tröttnade efter mindre än en timme då de var svettiga och så att säga testat allt... Vi vuxna var mycket nöjda med lokalerna, inredning och de fräscha toaletterna - men besvikna på att kafeét tog överdrivna priser på fika. Jag anser att om man betalar inträde och inte får något alternativ till att ta med egen fika (för det är strängt förbjudet) så ska det vara rimliga priser i kafeét. En korv på 15 kr och en festis 16 kr, bulle 24 kr och kaka 22 kr anser i alla fall jag vara för dyrt. Bättre priser tack!
Totalt sett blir ändå mitt betyg relativt högt pga barnens möjligheter att röra sig och busa i bra lokaler en dag då vädret inte alls lockade för utomhusaktiviteter för livliga barn.
(2010-03-24)

Roligt för de större
Både min 6-åriga dotter och 4 1/2-åriga son hade roliga timmar på Andy´s. Men redan en halvtimme efter att de öppnat en lördag är lokalen sprängfylld med människor. HÖG ljudvolym och inte alls läge att låta dem leka utan att ha en vuxen i närheten. Så mycket fikande blev det alltså inte. Caféet har en bra meny men är för dyrt för en barnfamilj. Ett enklare café med lägre priser skulle vara bättre.

Vi återkommer till Andy´s, men hellre en vardag eller en mycket tid/sen tid då det förhoppningsvis inte går lika vilt till.
(2010-03-22)

Toppengrymt
Jag med mina tre barn 2, 4, 5.1/2. hade en helt otrolig dag jag har besökt en stor del av leklanden med mina barn i Sverige. Men det här var något helt annat. stort eloge också till personalen bemötande, som var väldigt varmt och omtänksamt.
Vi kommer definitivt tillbaka.
(2008-08-18)

Wow!
Har varit på ett flertal lekland men detta var något helt annat. Båda mina pojka snart 2år och sart 8år trivdes och det fanns för båda att göra. Lite långt hemifrån oss men det var det helt klart värt.
Ska även tillägga att även jag tyckte att det var kalas roligt.
(2008-06-30)

Dyrt café med dålig service
Topenställe för två killar med spring i benen, men tyvärr alldeles för mycket folk och olidlig ljudnivå när det är fullt. Cafét (Waynes) håller inte måttet, dålig service (lååånga långsamma köer och alldeles för få personal), smutsigt samt svindyrt fika som inte sakar vad det kostar. Att man dessutom tar betalt för vatten till småbarnen är ofattbart.
Lekutrymmet är annars fantastiskt, både roligt och ändå säkert, synd bara att ljudnivå och café drar ner betyget så rejält.
(2008-01-02)

JÄTTEROLIGT
Min dotter som är 5 var där med en kompis och vi föräldrar , det var roligt både för oss vuxna och barnen ska ringa och beställa tid för dotterns 6 års kalas
(2007-10-05)

En 2 åring och en 4 åring
Gick alldeles utmärkt att vara där själv med en 2 åring och en 4 åring.
Det som var lite frustrerande var alla vuxna klunsar som var inne i klätterställningarna och jagade sina barn.
(2007-08-16)

Inget för småbarn
Min son på 3 år var där. Man kan inte hjälpa till ifall det behövdes. Vi åker inte tillbaka!
(2007-08-12)

Toppen
Lite för stort för 3 åringen som gärna följde efter sin storebror på 5år. Svårt att ta sig in och hjälpa till om det behövdes. Barnens önskan var dock att det skulle regna nästa dag så vi kunde åka hit igen!
(2007-07-29)

Sköna fåtöljer!
Mina barn hade jättekul! Jag njöt i en skön fåtölj! Vi kommer tillbaka!
(2007-07-24)

För större barn
Vi hade dödskul på Andy´s lekland och betalade 100 kr - gå in två betala för en. Men våra barn kändes små i röran. De är bara 2 ½ och 4 ½, för stora för att hålla till i lilla delen, för små i den stora. Hade inte ro att sitta ner och fika, sprang bara och kollade att de kom fram överallt. Det var otroligt mycket barn. Maten var god, men givetvis ganska dyr. Barnens betyg var att det var kul, men att "Barnadiset är bttre, för de har cyklar och bilar", men jag tror också att Barnadiset känns mer greppbart för dem. Vi kommer att komma tillbaka och kanske vänjer vi oss, men som ett första besök kändes det lite för stort för oss. Barnen var svettiga och helt slut - och vi också.
(2007-07-09)

Kul ställe
Både jag och min 4 åriga dotter hade kul i 3 timmar på Andys. Speciellt roliga är de branta rutschkanor som finns där. Härlig anläggning... lite liten yta bara men det kan nog bero på att jag jämför med busfabriken i Linköping som är ett liknande koncept fast 3 ggr så stort.
(2007-06-21)

Rekommenderas!
Mina barn är 2 och 3½ år gamla; de lekte bara i småbarnsavdelningen. De ville inte gå hem efter två timmars lekande, men de saknade cyklar (som finns på Barnadiset).
Min man gillade de enorma rutschkanorna! Sköna soffor, gott kaffe, tidningar och TV; vad mer kan man begära som förälder?
(2007-06-01)

TOPPEN
Har aldrig sett något liknande. Stora rutschbanor som förde tankarna till Gröna Lund. Och allt detta för 100 spänn!!
(2007-05-14)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se