Familj från Hörby

"Vi är i Turkiet för värmen, och för att vara tillsammans"

Barnsemester.se åkte till Alanya i Turkiet och pratade med semestrande barnfamiljer på anläggningen Blue Village Pascha Bay.

Hej, vad tycker ni om Alanya?
Det är varmt och skönt, men inte alls så billigt som vi hade hört att det skulle vara. Den tiden är nog förbi. Maten här i Turkiet blev en positiv överraskning. Vi visste inte vad vi kunde förvänta oss men du skulle se vad vi har ätit och ätit och ätit hela veckan!

Har ni sett Turkiet, gjort några utflykter?
Nej, inte än. Vi känner inte att just den här semestern går ut på att åka omkring på sightseeing i Turkiet. Vi vill bara vara tillsammans. På onsdag ska vi på en marknad i en by intill, men jag tror inte att vi åker in till Alanya i den här värmen. Vi har pratat med andra barnfamiljer här på hotellet som varit där inne. De säger att försäljarna är så jobbiga, de drar in en i affärerna. Vi gillar inte det.

Vad gör ni hela dagarna?
Guppar omkring på en madrass i poolen, det är vår favoritsysselsättning just nu. Molly leker intill oss här i poolen. Mesta delen av dagen ligger vi i skuggan och läser, äter glass och har det bra.

Har du några tips till andra som vill till någon semesterort i Turkiet?
Ja, tänk på att sanden är het. Ta med sandaler eller badskor till hela familjen. Många som spelar beachvolleyball här har strumpor på sig för att inte bränna fötterna. Ett annat tips är att ta med solskydd från Sverige. En flaska solkräm från Nivea kostar 160 svenska kronor här i matbutiken, inte klokt så dyrt!


Alanya
Mamma, Pappa och 10-åriga Molly
valde bort utflykter och stannade vid poolen. "Vi vill vara här, ha det bra i värmen och njuta av varandra".

Terras supé
"Maten i Turkiet blev en positiv överraskning. Vi har ätit och ätit."

Beachvolley
"Sanden är så het! Om man ska spela beachvolleyball eller leka behövs badskor, sandaler eller strumpor, annars bränner man fötterna."Läs mer:

You have no rights to post comments
 » Populära erbjudanden!
Ramsvik stugby »
Med Barnsemesterkortet får du ett weekendpaket för familjen för endast 1990kr! I paketet ing ...
Flatenbadets Camping »
Med Barnsemesterkortet får familjens barn glass vid ankomst!
Dalskärs Camping »
Med Barnsemesterkortet får campingens gäster flera förmåner! Bo 7 nätter i stuga eller på camping, ...

Fler erbjudanden »


Annons: