Testfamilj Aalborg Zoo
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Aalborg Zoo

(Danmark, Aalborg, Aalborg Zoo)

Vi är två familjer som har besökt Aalborg Zoo. Vi som reste var två st barn-familjer bestående av 4 vuxna och barn i åldern 2, 3, 5, 6 och 7 år.

När vi kommer fram till Aalborg är det lätt att hitta till djurparken. Det finns tydliga skyltar och parken ligger centralt i staden. När vi ska parkera finns det inte tillräckligt med parkering men vi hittade platser utmed vägen, parkeringen var gratis.

Vi besökte parken under högsäsong och det var inga köer in i parken och inträdet gick smidigt.
Parken var ren och fin med breda gångar där det var lätt att ta sig fram med vagn. Trots att det var mycket folk där märktes inte detta då det kändes som att parken "svalde" mycket folk. Inhägnaderna med djuren var nära varandra vilket gjorde att det var korta sträckor att gå mellan djuren (perfekt för de små barnen). Man kom även nära inpå djuren så även vår tvååring kunde se de flesta djuren.
Det fanns möjlighet för barnen att klappa getter.

Det fanns en stor lekplats mitt i parken som var anpassad till alla åldrar. vid lekplatsen fanns det gott om bord för medhavd matsäck. För de som vill köpa mat på plats finns det flera stånd och caféer där det serveras diverse olika rätter. Det fanns gott om toaletter och även skötbord.

Man kunde även vid olika tillfällen se när djuren matades, åka tåg genom parken och titta på en föreställning (som dock var på danska).

Vi tycker att Aalborgs zoo passar alla åldrar och rekommenderar er att besöka det!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se