Givskud zoo - för hela familjen
Annons
Reseberättelse:

Givskud zoo - för hela familjen

(Danmark, Givskud, Givskud zoo)

Mat frås zooasen

Nära vargen

Utgrävning

Hur bra som hellst! 

våran familj på 4, mamma, pappa, My på 10år och Neo på 7år, tyckte dagen gick alldeles för fort. Vi kom när dom öppnade och började dagen med att åka Safari buss. Den var på 2 timmar, men vi hadde 1 timme för oss själva på et ställe. My tyckte att bussen var det bästa, för att man fick så många informationer om djuren. Neo tyckte det var lite för lång tid..

Efter det gick vi och åt, i zooasen. Maten var sådär.. Ganske smaklös, men alla hittade nått dom tyckte om. Men vi har inte lust till att prövar den igen. Då tar vi hellre med oss nått eller köper snabbmat på ett annat ställe.

Vi såg när vargarna fick mat, och där ska man vara snabb för att få en bra plats längst fram, för att kunne se. Bra info och kul tyckte vi alla. Så gick vi og grillade pinnbröd vid indianerna. Det var gratis och gratis e gött ;)

toaletterna var rena och fräscha, det var nu allt tycker jag.

vi åkte oxå en sväng i våran egna bil, för att själva få lov att bestämma hur länge vi ville stanna och titta på djuren.

Glass skulle vi så klart ha i värmen. Vi köpte i safari shoppen och den var mums mums.

Så gick vi till Dinoland. Och Neo var helt häpen över alla dessa STORA och vissa rörliga dinosaurer. Här tog det extra lång tid att titta, då det inte e så ofta man ser sådana. Till sist var der tält med olika grejer man kunde pröva. Hacka och hammra efter fosiler, utgrävning av skelett i sand, med penslar. Göra sin egna dino tand och lite andra saker. Helt klart ett besök värdigt, särskilt med en dino tokig unge :)

Att komma rigtigt nära djuren och höra lite fakta eller roligt historier om dom, var nog det som fylde mest hos oss. En annan vigtig del var lekplatsen. Här härjade vi alla 4. Där var faktiskt flera lekplatser, men vi prövade bara en. Den var till lite större barn. Många grejer att klättra i, stor gunga och roliga  digitala "spel".

Djur som man får klappa, var där oxå. Men vi hann inte med det. Jag tror att har man lite mindre barn så prioriterar man nog lite annorlunda ändå os. Men där e grejer till mindre barn oxå.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se