Nordsoen ocenarium
Annons
Reseberättelse:

Nordsoen ocenarium

(Danmark, Nordsoen Oceanarium)

Spännande med att vara så nära en dykare

Krabbfiske var väldigt populärt

Tjohoo

Vi gjorde ett besök på Norsoen ocenarium på vår Danmarkssemsester. Vi hade utsetts till testfamilj och hade egentligen inga förväntningar över besöket mer än ett trevligt besök. Men besöket slog alla förväntningar med råge för både stora som små. Vi har två söner på 3 och 6 år.

Vi köpte expeditionspass vilket är en bok där man efter rundgången på oceanariumet får stämplar när man besökt de olika delarna. Vår 6åring var mycket lyrisk och ville veta all fakta som fanns för de olika delarna. Han ville veta allt och hade stora ögon när han fick se diverse djur/fiskar. Vår 3 åring var för liten för all information men var imponerad av alla akvarium. Höjdpunkten för dem båda var krabbfisket vilket jag rekomenderar. Även när dykaren matade fiskarna i det största akvariumet var väldigt populärt.

Vi åt mat i resturangen som var bredvid lekplatsen vilket jag tyvärr inte minns namnet på. De hade fräsch mat från havet till bra pris vilket uppskattades av oss alla.

Ett semesterrmål jag gärna besöker igen och starkt rekomenderar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se