Lagom stor djurpark och många lekplatser, väl värt ett besök och vi åker gärna dit igen!
Annons
Reseberättelse:

Lagom stor djurpark och många lekplatser, väl värt ett besök och vi åker gärna dit igen!

(Sverige, Eskilstuna, Parken z)

Jag och min syster tog med våra två minsta barn, 3 år och 4 år till Parken Zoo i augusti. Vi började med att äta i restaurangen som låg närmast entrén. Där fanns det hamburgare, korv och kebab, god mat men dryckesautomaterna var invaderade av getingar. Det var riktigt vidrigt! 

Sedan begav vi oss genom parken, det blev en riktigt positiv överaskning att se de många fina lekplatser som byggts upp. Barnen uppskattade dem verkligen med olika teman. Minizoo var populärt då de fick klappa och komma nära djuren. Sedan tog vi en paus och åkte med guide-tåget runt i parken, spännande och skönt för barnen att vila benen lite. Ännu en positiv överaskning blev Lemur-parken som inte funnits där tidigare, mysigt att få komma nära de söta aporna! Sedan kom nog för barnen det roligaste av allt, nöjesparken! Det fanns mycket skoj där! Sammanfattning är att det blev en kul dag för oss alla och att vi kommer att åka dit igen nästa år!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se