Legoland - Danmark
Annons
Reseberättelse:

Legoland - Danmark

(Danmark, Billund, Legoland)

Piratjakt

Pingvinjakt

Båtjakt

Legohusjakt

Första dagen på Legoland var det inte så mycket folk vilket gjorde att det inte var så långa köer på attraktionerna. Därför passade vi på att åka de flesta minst en gång. Våra barn, som då var 8 år respektive 10 år, vågade åka alla attraktioner och gillade många av dem. Eftersom de var i en sådan bra och lagom ålder upplevde vi verkligen Legoland tillsammans hela familjen. Alla kunde vara med på allt. Vi upplevde det mycket trevligt att strosa runt och titta på alla legovärldar och legobyggen som fanns överallt, det var också väldigt fint gjort runt alla attraktioner och det fanns även mycket roligt att titta på när man stod i köer.

Vi kände oss inte färdiga med Legoland efter en dag, därför bestämde vi oss för att vara där en dag till. Nu passade vi på att åka alla favoritattraktioner. Några exempel vi uppskattade var: Draken, Vikings River Splash, Ice Pilots School, Pirate Splash Battle, 4D Movie, Spökhuset och Extreme Racers.

Vädret var ok, inte så varmt så man kunde vara i vattenlandet, men lagom varmt för övriga upplevelser. Det fanns ganska gott om restaurangen att välja mellan, men det var ganska dyrt.

Shoppingen gjorde vi innan vi gick hem och det fanns mycket att välja mellan och barnen blev nöjda.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se