Knuthenborgs safari park
Annons
Reseberättelse:

Knuthenborgs safari park

(Danmark, Knuthenborgs safari park)

Åkattraktion

Lekplats

Tiger

Vi tog en dag på Knuthenborgs Safari park. Ett helt fantastiskt område med stora ytor för djuren. Fick en broschyr när vi körde in och sen fick vi köra precis som vi ville. Tydliga tider när de var matning av djuren och även när man fick gå ut och när vi skulle stanna i bilen. Fanns parkvakter på visa ställen och de delade gärna med sig av deras kunskap men den var enbart på danska. Även vid matningen var informationen på danska men de kom ibland på engelska. Lite nackdel för vi förstod inte allt men fick med de mesta. Getterna var väldigt kelna. Lekområdet var verkligen fint med många olika saker att hitta på. Badkläder rekommenderas till vattenlekplatsen. Längdgränser på karusellerna vilket är positivt. Mat och dricka dyrt men det är det ju på alla såna här ställen tycker jag. Skulle verkligen rekommendera att åka dit. Barn upp till 12-13 kan jag nog tycka på lekområdet men djurdelen passar alla.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se