Bonbonland paradiset för barn och föräldrar
Annons
Reseberättelse:

Bonbonland paradiset för barn och föräldrar

(Danmark , Bonbonland )

Vi besökte Bonbonland med våra två killar på 6 och 8 år . Vi körde ifrån Malmö och var nästan framme efter 2 timmar , bra väg att köra på och inga långa köper . När vi väl kom fram och betalat inträde så fick barnen åka så mycket som dom ville , vilket dom verkligen gjorde . Vi var där i aug men tyckte inte vi fick stå i kö så länge för att åka ( om man jämför med andra ställen ) De flesta karuseller kräver att man är minst 110 cm . 

 

Vi valde att äta inne på parken pizza och betalade ca 250 DDk gör hela familjen med dricka till alla . Lite dyrt kanske men man kan ju ta med egen mat också och sitta i det gröna . 

 

Toaletterna var ovanligt fina och välstädade . Personalen väldigt trevliga och hjälpsamma . 

 

Vi var där i ca 6 timmar innan vi kände oss färdiga för att åka hem igen . Verkligen värt pengarna tyckte vi . 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se