Givskud zoo
Annons
Reseberättelse:

Givskud zoo

(Danmark , Givskud , Givskud zoo)

Collage 1

Broschyr och info p svenska

Bilsafari, promenader bland djuren

Att vara testfamilj för barnsemester.se r alltid lika spännande. I år fick vi testa på givskud zoo. Med barn på 10, 7, 4 och snart 3 var denna park perfekt. Att åka igenom med egen bil och få se sydamerikanska savannen och Afrikas stoltheter på nära håll var otroligt spännande. Att kunna parkera bilen emellan dessa och promenera bland apor, vandra i vackra gorilladalen med skrindor att låna, leka på stora lekplatsen och grilla medhavd lunch för att sedan gå runt bland dinosaurier och lära sig om dessa. Som mamma till så många barn och testfamilj så var det också viktigt att se över utbudet av toaletter, bra säkerhet, renlighet, skötrum, handikappsvänligt m.m och för mig kan jag säga att givskud får en 10 av 10. Nöjd och glad familj med en längtan att åka tillbaka ?

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se