Lasse Åbergs Museum
Annons
Reseberättelse:

Lasse Åbergs Museum

(, Bålsta, Lasse Åbergs Museum)

Jan Lööf

labyrint/hinderbana

Trazans djungelkoja

I år fick vi äran att vara testpiloter, och tanken var att vi skulle ha åkt ett helt gäng i somras men nu blev det bara jag och sonen (7år) som kom iväg.

Vi kom från Västerås hållet och jag var helt säker på att det var skyltat från E18 men så var inte fallet. Från Stockholm var det skyltat däremot.

Eftersom det var strålande väder och vi suttit i bilen en stund började vi med att leka i lekparken. Trevlig, mysig lekpark med lite av varje för alla åldrar. Vattenleken är som alltid populär i solsken. Små labyrinter/hinderbanor och kojor runt om lekparken var spännande.

Efter att ha klättrat på de fina kossorna utanför entrén så klev vi in i museét. Mycket fina alster och figurer att titta på. Sonen kände igen motiven från Jan Lööf och tittade lite i montrarna, men i ärlighetens namn så var museét mest roligt för mig. Jag gillade mest sällskapsresedelen.

Efter lite gofika på den mysiga bakgården så lekte vi i Trazans djungelkoja. Det här tyckte sonen var roligast. Klättra runt och utforska. Trycka på knappar och se vad som händer. Åka kana. Mycket trevlig och mysig stund i kojan.

Ett trevligt utflyktsmål om man har vägarna förbi.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se