Barnsemesterkortet 2017

Barnsemesterkortet
"Rabattkortet alla barfamiljer borde ha!" Läs mer »

Nära dig
» Karta
Var finns rabatterna?
Visa på en karta »

Lion Alpin

Att resa till Alperna med barn ställer specifika krav på både resmålet och boendet. Lion Alpin har arrangerat skidresor till Alperna i över 30 år och vet vad som är viktigt när man åker på skidsemester till Alperna med familjen.

Lion Alpin

Lion Alpin erbjuder skräddarsydda och unika paketresor till Alperna. I paketresorna ingår transport, boende, liftkort och guideservice, inga dolda avgifter. Liftkorten finns redan på boendet när ni kommer fram och det finns möjlighet att boka till både skidhyra och skidskola hemifrån, allt för att det ska gå smidigare på plats och för att ni ska komma ut snabbare i backen. Enklare kan det inte bli!

Paketresorna innehåller förutom boende och liftkort vanligtvis direktflyg och transfer men vill familjen hellre ta buss till Alperna eller egen bil går det naturligtvis lika bra.

Familjevänlig skidsemester
För att Lion Alpin ska kalla ett skidområde familjevänligt krävs det att det finns något som tilltalar hela familjen. Skidsystemet ska vara varierande med både enkla och svåra backar. Det ska även finnas boenden nära liften så att man slipper släpa på sin utrustning. Allt detta hittar du på Lion Alpins familjevänliga resmål. På flera av orterna erbjuds även skandinavisk skidskola.

Hotellen serverar en ordentlig frukostbuffé och en varierande halvpension med flera valmöjligheter där alla i familjen kan hitta något som smakar. Självklart finns det barnmeny för de yngre gästerna. Efter en dag på skidor är det skönt att slå sig ner vid ett dukat bord på kvällen.

Guideservice på alla Lion Alpins destinationer
Guiderna ser till att du får en skidsemester utan hinder. När du reser med familjen kan det vara skönt att låta någon annan sköta logistiken och se till så att allt flyter på. Lion Alpins guider tar hand om dig från det att ni landar på flygplatsen tills att ni åker därifrån. Under veckan hittar guiderna på massor med aktiviteter som passar både stora och små.

Lion Alins egna hotell
Lion Alpin ställer höga krav på alla boenden med ett extra öga för detaljer framför allt på de egna hotellen. På dessa hotell finns liftnära boende, en rejäl frukostbuffé och en vällagad valbar 3-rätters meny eller buffé inspirerad av lokala råvaror och traditioner. För de barn som önskar finns det en speciell barnmeny eller barnbuffé.

Grafenberg Resort
Lion Alpins bästa familjehotell, Grafenberg Resort i Wagrain, är byggt med barnfamiljen i fokus. Här erbjuds skandinavisk barnklubb för barn i åldrarna 3-12 år. Det finns lekrum och pool där barnen kan roa sig och liften ligger bara ett stenkast bort. Självklart erbjuds även skandinavisk skidskola i detta familjeparadis.

Hotel Planai
För familjer som reser till alperna med tonåringar och lite äldre barn rekommenderar Lion Alpin Hotel Planai i Schladming. På detta moderna hotell får man barnrabatt upp till och med 18 år och det finns skandinavisk ungdomsklubb för åldrarna 13-18 år. Hotellet ligger endast 10 meter från liften vilket ger ett oslagbart läge.

Hotel Pinzgauerhof
På Hotel Pinzgauerhof i Zell am See trivs både stora och små barn. Skidområdet är varierande och passar nybörjare såväl som rutinerade åkare. På hotellet finns gott om utrymmen för hela familjen att umgås på efter skiddagens slut och det finns lek- och spelrum för barnen. I Zell am See erbjudes skandinavisk skidskola.

Med Barnsemesterkortet får barn gratis skidhyra när ni bokar en skidsemester till Grafenberg Resort, Hotel Planai eller Hotel Pinzgauerhof för skidsäsongen 2016/2017!

 »Kontaktinformation

Hemsida: www.lionalpin.se »
Telefon: 031 - 16 59 00

 »Ditt erbjudande

Du måste vara inloggad medlem med Barnsemesterkort för att se hur man utnyttjar det aktuella erbjudandet.Logga in här »

Annons:
 » Populära erbjudanden!
Lajbansson Leksaker » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på alla leksaker!
Anakkana® – säker frihet » Med barnsemesterkortet får du 25% rabatt på ditt första köp i Anakkanas webköp...
Carpe Adventures » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på alla Carpe Adventures familjeäventyr!
Fler erbjudanden »

 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se

Annons: