Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Orsa Rovdjurspark » Med Barnsemesterkortet får 15% rabatt på entrén!
Rättviksbacken » Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt på liftkort! Gäller ej säso...
SEA LIFE Helsinki » Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips
Nära dig
» Karta
Var finns rabatterna?
Visa på en karta »

Lotus Travel

Med upplevelsen i fokus arrangerar Lotus Travel guidade gruppresor och skräddarsydda resor till Kina, övriga Asien samt noga utvalda resmål i resten av världen. Alltid med målsättningen att presentera de allra största sevärdheterna, men också det genuina vardagslivet.

Lotus Travel

Lotus Travel
 
Lotus Travel
 
Lotus Travel
 
Lotus Travel

Guidade gruppresor
Sedan starten 1991 har Lotus Travel hjälpt mängder med barnfamiljer att uppleva ännu mera på sina resmål.

Många familjer väljer någon av deras guidade gruppresor, där ni verkligen får bästa möjliga förutsättningar för en upplevelserik resa, med väl genomtänkta program och kunniga guider. 

För barnfamiljer rekommenderas särskilt Familjeresan till Peking där man upplever stadens alla sevärdheter i ett lugnt tempo, med tid för egna äventyr och avkoppling i hotellets pool.

Lotus Travels LIGHT-resor till Kina, Vietnam, Kambodja, Japan, Indien, Burma, Malaysia, Bali, Sri lanka och Maldiverna är också populära bland barnfamiljer. Dessa gruppresor har ett lättare program, med stort utrymme för egna upptäckter.

Skräddarsydda familjeresor
Som alternativ till en guidad gruppresa väljer allt fler familjer ett skräddarsytt upplägg, där Lotus Travel skapar en resa helt enligt era önskemål. Det kan vara allt ifrån enklare resor med tonvikt på sol och bad, till längre rundresor kryddade med familjevänliga upplevelser.

Åk på elefantsafari på Sri Lanka, färdas ner för den Kinesiska muren i rodel,  hälsa på pandor i Sichuan, fynda på Pekings leksaksmarknad,  lär er laga vietnamesisk mat, bada i vattenfall i Laos eller åk på tigersafari i Ranthambore.

Endast fantasin sätter gränsen för vad ni som familj vill uppleva på er semester!

Fördelen med att anlita Lotus Travel
Oavsett om ni väljer att resa på en gruppresa eller med ett skräddarsytt upplägg för just er familj, är ni givetvis omfattade av resegarantin. En annan fördel är att ni slipper lägga tid på att göra research och förhandla med olika aktörer lokalt på resmålet.

Lotus Travel sköter hela arrangemanget åt er, från första samtal till hemkomst, och kan tack vare sina partners förhandla fram det bästa priset för just din resa. Kort och gott ett smidigt, tryggt och prisvärt sätt att skapa din drömresa!

Med Barnsemesterkortet får du 5% rabatt per person på samtliga Lotus Travels ordinarie rundresor inom eller bortom Asien!

Erbjudandet gäller ordinarie katalogresor där man övernattar på två orter eller fler, dock ej skräddarsydda resor. Erbjudandet gäller endast nybokningar under 2017 direkt hos Lotus Travel. Observera att erbjudandet ej kan kombineras med andra rabatter (undantaget barnrabatt).

 »Kontaktinformation

Hemsida: www.lotustravel.se/familjereso... »
Telefon: 08 545 188 40

 »Ditt erbjudande

Du måste vara inloggad medlem med Barnsemesterkort för att se hur man utnyttjar det aktuella erbjudandet.Logga in här »

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se