Annons
Reseberättelse:

Vinst från Barnsemester , helg på Kolmårdens spahotell och djurpark

(Sverige, Kolmårdens Vildmarkshotell)

Snöleopard

Tigrar

Vi var en av de lyckliga som vann höstjakten 2008!
 
Det bar så av en helg till Kolmårdens vildmarkshotell (www.vildmarkshotellet.se) från Sundsvall. Det var jättebra personal på hotellet och de la verkligen fokus på barnen och att alla skulle ha det bra. Det var ett mindre äventyrsbad på nedersta våningen som var helt ok. Rummen var bra och välstädade när vi var där. Då den tid vi kunde beställa resan var förlagd till vinter och höstperiod så var egentligen inte djurparken öppen. Barnen hade trots detta möjlighet att vara med på Wildkids i tre timmar som var ett ledarlett äventyr för barnen med lekar och tävlingar. Under dessa timmar fick de även besöka de lite mer "speciella" djuren som tigrarna, delfiner, aporna m.m. På lördag kväll var det barndisco i källaren på Club Zanaibar och barnen kunde beställa egna drinkar från en lista och fick blinkande iskuber i glasen och stora sugrör.
 
Vi vuxna passade även på att boka en guidad tur genom djurparken för att också få se ungefär samma djur som barnen. Dessa två äventyr kostade inte så mycket men det fanns annat som man kunde göra och kostade en hel del pengar. Vi var i alla fall supernöjd med hela resan när vi åkte hem på söndagen. Om Ni vill göra något annorlunda under vinterhalvåret så kan vi varmt rekommendera en resa till Vildmarkshotellet vid Kolmårdens djurpark.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se