Vinst på Barnsemester - äventyrsbad en september dag.
Annons
Reseberättelse:

Vinst på Barnsemester - äventyrsbad en september dag.

(Sverige, Uppland, Uppsala, Fyrishov)

Vy över badet, i bakgrunden ser man vad man kan sitta och äta

Kom hit och bada och ha kul!

Fyrishov! Kul ställe i Uppsala

I våras hade jag och min familj turen att vinna fyra badbiljetter till äventyrsbadet Fyrishov i Uppsala, genom Barnsemester. Så igår på en helt underbar solig september dag, tog vi med oss dottern och hennes kompis till badet. Äventyrsdelen kändes lagom stor. Där åkte tjejerna vattenrutschbanorna och kollade på tidtagarklockan hur snabbt det gått. De åkte med strömmen, som var ganska stark. De simmade in i grottan genom ett vattenfall. De hoppade runt i bubblande vatten som helt plötsligt bubblade upp från botten. De sprutade vatten vid den lilla ön i mitten och hoppade bomben. Vi provade allihop bubbelpoolen med det varma vattnet. Härligt och uppmjukande av en öm rygg! I anslutning till äventyrsbadet ligger simhallen. Där man kan simma motionsim eller hoppa trampolin. Dottern hoppade från både 1 meters och 3 meters svikten. Det var modigt, tycker jag! I anslutning till simhallen ligger utomhus poolerna. Vädret var ju toppen, så vi tog oss ett härligt bad i den uppvärmda delen av utomhuspoolen! Det var skönt, och lite sol på näsan också!
Vi åt lunch inne på Fyrishov. De hade tre olika rätter att välja mellan inne i äventyrsbadet, men fler om man ville äta a´la carte. Det fanns bra med platser att sitta och äta sin lunch. Priserna var en aning dyra tyckte vi. Så nästa gång tar vi nog med oss egen lunch, och använder mikrougnarna som finns där. För vi kommer helt klart att åka dit och bada igen. Jag vill avsluta med att tacka redaktionen på Barnsemester för roliga tävlingar, som gör att vi barnfamiljer får chansen att testa på någon ny aktivitet/anläggning. TACK!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se