Legoland och Lalandia
Annons
Reseberättelse:

Legoland och Lalandia

(Danmark, Billund)

Nu är premiär turen med husbilen på börjad. Grabbarna (7, 9, 12) var nyfikna när vi gav oss i väg från Grenå. Väl framme vid Billunds Camping pustade vi ut och konstaterade att dagarna vi valt var helt perfekt. Campingen var endast ½ full och vi fick en hörntomt, perfekt!
Rent och fräscht i service husen och promenad avstånd till det vi skulle göra. Legoland i två dagar och båda (!) dagarna kunde vi använda oss av en gratis entré till ett av barnen. Redan här var Barnsemesterkortet intjänat! Korta köer och åk attraktioner som passar alla typer, även de som vill bli ordentligt utmanade. Entré till dag två kostar 99 Dkr i informationen som man köper innan ni lämnar parken (kom i håg att ni har en gratis entré till ett barn, så köp en biljett "för lite") Gratis entrén måste ni hämta i biljett luckan den aktuella dagen. 
Två dagar var lagomt tyckte vi, gjorde det mesta första dagen men sparade " repriser" och några aktiviteter till dag 2.
Lalandias Aquadome är för alla badtokiga, stora som små. Här kan man gott tillbringa en hel dag. Eftersom entrén är ganska dyr (850Dkr för oss 5) så gäller det att bada mycket och länge.....
Vi åt lunch här och fick betala en rejäl summa för det också men uppfattade inte att man kunde äta medhavd matsäck någonstans.
Efter fyra dygn i Danmark var vi alla nöjda och vände tillaka till Sverige över broarna.

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se