Test på bonbon land Danmark
Annons
Reseberättelse:

Test på bonbon land Danmark

(Danmark, Bonbon land)

klap-torsken!

detta var så kul att vi åkte många gånger, blöta blev vi men det var bara kul.

en jätte tomte

Vi tog oss till Danmark, Lalandia på semester. Strax innan vi åkte så kom det en förfrågan om vi ville ta över biljetter till Bonbon land för det var några som inte kunde åka iväg. Jätte tack så klart. Så vi tog en avstickare från lalandia och körde 11 mil till bonbon. Vi kom dit ett par dagar innan hög sesången började så det var "lagom" med folk i parken. Vi behövde inte stå så länge i kö till attraktionerna vilket var toppen. Vi hade barn i 6,7,16 och 19år med oss. Alla fick sitt behov tillfredställt. Innan dagen var slut ville även de mindre barnen åka de karuseller som gick lite snabbare.
Parken hade verkligen allt tyckte vi, fartfyllda karuseller som nästan fick magen att vända på sig och karuseller som gjorde oss blöta. En 4d bio som var underbar,kändes som vi var i vattnet med sköldpaddorna. En fantasi avdelning som man kunde gå igenom olika sagovärldar.
Parken var mkt ren,det var hela tiden folk som gick och plockade. Toaletterna var frächa(tyckte man inte det kunde man ringa och be de komma och städa upp)
Resturanger var det gott om och de hade som vanligt priser i över klass.
Det var stora torkskåp för folk som blivit blöta i attraktionerna, de kostade 20 ddk.
Jag gillade denna parken, trevlig personal, toppen karuseller,  lekplatser, shower av olika de slag, vaska guld och ställen man kunde sätta sig och fika . Det var grönt och fint. vi fick en heldag av nöje.
De som köpte en biljett fick dag två på köpet om man stämplade biljetten innan man gick ut och kom tillbaka innom 14 dagar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se