Annons
Reseberättelse:

kolmården med handikappad

(sverige, östergötland, norrköping, kolmården)

jag och min familj kommer till kolmården,då jag upptäcker att jag glömt intyget om ledsagare till min dotter som är 15 år,har epilepsi,bakre synbaneskada,synskadad mm, vilketfall så syns det att hon är handikappad. men eftersom jag inte hade intyget med mig fick jag betala fast jag var ledsagare.Jag vissade hennes färdtjänstkort för personalen som är svårare idag att få en en legitimation mm.Man måste ha läkarintyg som styrker sjukdomen men många får endå inte om du inte värkligen är sjuk,vi har handikapptillstånd som jag med vissade.Men inte då. jag fick betala. där stod jag med barnen och skulle gå in till kolmården.Personalen frågade chefen som var där om saken och hon sa att de var så många som lurade sig in på alla möjliga sett så därför fick jag inte utan tillståndet gå in. Nu har jag skickat mail till dem och berättat historien så jag hoppas att dem betalar tillbaka i efterhand. men de strular i massor, jag tycker man har nog så struligt då man har handikappade barn. dessutom är mina barn handikappade båda två men på olia sett. Så  en visstelse för oss som vi inte ens visste om dottern sotora skulle klara eller om den lilla tjejen skulle få för mycket kramper då hon har tarmsjukdom känns det tokigt att dem  gör så här.svaret var dessutom att det var väldigt nyligen dem började med att ledsagare fick gå in fritt....
ja fortsättning följer........

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se